Spaghetti puttanesca

Tacos med krydret laks, kidneybønnesalat og avokadocreme

taco2Idag stod den på mexicansk – fyrig krydret laks, bønnesalat med både frugt og grønt og cremet avokadomos i sprøde tacoskaller. Laksen – 2 små stykker på ialt 225 g havde jeg købt for en tyver på tilbud i Kvickly og den var helt, som den skulle være i både smag, udseende og duft. Mere fisk af den kvalitet i supermarkederne – tak!

Laksen krydrede jeg med salt og mexicansk krydderi og stegte i ovnen på 200 grader i 12 minutter. Mængden af laks passede sammen med salaten og avokadocremen fint til 6 godt fyldte tacoskaller.

 

tacosalat2Bønnesalat:

  • Ca ½ dåse økologiske kidneybønner. De økologiske smager bare så meget bedre en de konventionelle.
  • Kogte majs fra 1 kolbe eller tilsvarende mængde optøede fra frost
  • 1 stor tomat i tern
  • 2 ferskener i tern
  • 2 forårsløg i tynde ringe
  • ½ agurk i tern
  • Røde syltede jalapeños efter smag

 

Skyl kidneybønnerne grundigt. Snit grønt og frugt og bland hele herligheden med bønnerne.

avomos2Avokadocreme:

  • 1 stor moden avokado
  • 2 dl cheasyfraiche
  • 1 knips stødt spidskommen
  • Saft ½ lime
  • Salt og peber

 

Blend alle ingredienser sammen med en stavblender. Smag evt. til med lidt mere limesaft.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spaghetti puttanesca