Tacos med krydret laks, kidneybønnesalat og avokadocreme
Idag stod den på mexicansk – fyrig krydret laks, bønnesalat med både frugt og grønt og cremet avokadomos i sprøde tacoskaller. Laksen – 2 små stykker på ialt 225 g havde jeg købt for en tyver på tilbud i Kvickly og den var helt, som den skulle være i både smag, udseende og duft. Mere fisk af den kvalitet i supermarkederne – tak!
Laksen krydrede jeg med salt og mexicansk krydderi og stegte i ovnen på 200 grader i 12 minutter. Mængden af laks passede sammen med salaten og avokadocremen fint til 6 godt fyldte tacoskaller.
- Ca ½ dåse økologiske kidneybønner. De økologiske smager bare så meget bedre en de konventionelle.
- Kogte majs fra 1 kolbe eller tilsvarende mængde optøede fra frost
- 1 stor tomat i tern
- 2 ferskener i tern
- 2 forårsløg i tynde ringe
- ½ agurk i tern
- Røde syltede jalapeños efter smag
Skyl kidneybønnerne grundigt. Snit grønt og frugt og bland hele herligheden med bønnerne.
- 1 stor moden avokado
- 2 dl cheasyfraiche
- 1 knips stødt spidskommen
- Saft ½ lime
- Salt og peber
Blend alle ingredienser sammen med en stavblender. Smag evt. til med lidt mere limesaft.
Ingen kommentarer endnu