Andelår, grønne bønner og frisk ananas i rød karry

Avokado/mandel-pesto

apesto-e1435842566237-rere nyAvokado/mandel-pesto:

  • 2 små avokadoer
  • 2 små håndfulde smuttede mandler
  • Ca 65 g parmesan – i mindre stykker
  • 1 stort fed hvidløg – groft hakket
  • 1 stor håndfuld rucola
  • Saft af ½ citron
  • Salt og peber

 

Kom mandler, hvidløg og parmesan i en foodprocessor og kør kort. Tilsæt avokado, rucola og citronsaft og kør, indtil pestoen har den konsistens, som du foretrækker. Tilsæt eventuelt en anelse vand, hvis du synes at pestoen er for kompakt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Andelår, grønne bønner og frisk ananas i rød karry