Kyllinginderfilet i fad med fløde, soltørret tomat og porre, og grønkålsalat med gremolata og feta

Tunsalat med kapers og andet godt

tunsalat fad2Jeg har aldrig helt forstået, hvorfor der stort set altid er tilsat majs og rød peber i købe-tunsalater. Efter min mening er det ingenlunde et “match made in heaven” – nærmest bare lidt vammelt. Jeg synes at en tunsalat skal være frisk og med masser af smag, så i min er majs og rød peber byttet ud med kapers, citronsaft, rødløg, persille og en hemmelige ingrediens.

tunsalat tall3Opskrift:

  • 1 dåse tun i vand – 140 g drænet vægt
  • 2 ansjoser – ultra-finthakket. Og nej, man kan ikke smage dem.
  • 3 spsk god mayonnaise uden mystiske ingredienser og E-numre
  • 2-3 spsk cheasyfraiche
  • 1 lille rødløg – finthakket
  • 5 spsk kapers – grofthakket
  • 3 spsk finthakket bredbladet persille
  • 4-5 spsk citronsaft
  • Salt og peber

 

Pres det meste væde ud af tunen og kom den i en skål. Hak tunen let med en gaffel og bland den grundigt med ansjos, mayonnaise og cheasyfraiche. Vend rødløg, kapers og persille i og smag til med citronsaft, salt og masser af peber.

Server på godt rugbrød – gerne ristet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllinginderfilet i fad med fløde, soltørret tomat og porre, og grønkålsalat med gremolata og feta