Røget laks med ægge/oliven-creme

Søndagsmiddagen var af den helt nemme slags, men ikke desto mindre virkelig velsmagende. En laksemad på godt brød er jo altid et hit, men med ægge/oliven-creme og lidt lakserogn, så skrues der ekstra op for lækkerheden.
Opskrift:
- 300 g røget laks i skiver
- 4 skiver godt brød
- Evt. lidt smør til brødet
- Et par håndfulde salat – jeg brugte feldsalat
- 1 portion ægge/oliven-creme (se opskrift længere nede på siden)
- 8 tsk lakserogn
- Lidt ærteskud
- 8 cherrytomater
Smør eventuelt de 4 skiver brød med lidt smør, inden først salaten og så laksen fordeles derpå. Fordel ægge/oliven-cremen på laksemadderne, og pynt med lakserogn, ærteskud og cherrytomat.
- 2 æg – kogt smilende og hakket
- 10 grønne oliven – skåret i skiver
- 1 lille spsk dijonsennep
- 2 spsk hakket persille
- 3 spsk cremefraiche
- Salt og peber
Rør alle ingredienser sammen, og lad cremen trække ca 15 minutter på køl.
Ingen kommentarer endnu