Jerk-laks med ananas/bønne-salat og citrusdressing

Bagte peberfrugter

pebJeg havde flere peberfrugter og især snackpebre end vi kunne nå at spise, så jeg lavede en omgang bagte peberfrugter. De kan nemlig fint kan holde sig i køleskab en god tid, hvis bare de er dækket af olie. Samtidig smager de vidunderligt både i salater, i sandwich eller som f.eks en del af en tapasanretning.

snaOpskrift:

  • Peberfrugter eller snackpebre
  • Hvidløg – skåret i tynde skiver
  • Kapers
  • God olivenolie

 

Vask peberfrugterne/snackpebrene, del dem i 4 eller 2 og fjern frøstol og membraner. Læg dem i et bagepapirbeklædt ovnfast fad eller bradepande med skindsiden opad. Bag dem i en 250 grader varm ovn, indtil de bliver sorte og skindet bobler op.

Kom de varme peberfrugter i en plastikpose og luk den ordentlig til. Lad peberfrugterne ligge 10-15 minutter i posen.

Pil skindet af med fingrene eller en lille skarp kniv. Læg peberfrugterne i lag med hvidløg og kapers i et skoldet sylteglas. Hæld olivenolie over så det dækker. Stil på køl.

peb2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jerk-laks med ananas/bønne-salat og citrusdressing