Spicy kyllinge-rispilaf med mangomayo i salatwraps

Spidskålsalat med avokado, radise og grapefrugt, samt grillede nakkekoteletter

koloMiddagen i dag var dejlig nem at lave, men ikke desto mindre velsmagende. En lækker og sund salat, som sagtens ville kunne gøre det ud for et frokostmåltid alene, men som aftenmåltid valgte jeg også at servere grillede nakkekoteletter til. Jeg valgte at portionsanrette salaten, men opskriften svarer til 2 skåle som på ovenstående billede.

5 58Salaten:

  • 1 lille spidskålshoved – fintsnittet
  • 3 grapefrugter – uden hinder, skåret i mundrette stykker. Husk at opsamle saften, der løber fra, når du ordner grapefrugterne
  • 3 avokadoer – skåret i mundrette stykker
  • 10 radiser – skåret i skiver

 

Arranger alle ingredienser fint i en skål eller fad.

Dressing: til salaten:

  • Den opsamlede saft fra grapefrugterne
  • 1 tsk honning
  • 1 knips chiliflager
  • Salt

 

Bland grapesaft, honning og chiliflager. Smag til med en anelse salt. Hæld dressingen over salaten.

7 58Nakkekoteletterne blev blot penslet med lidt hvidløgsolie og krydret gavmildt med salt og peber. De fik ca 4 minutter på hver siden på en godt varm grill. Grilltiden afhænger naturligvis af tykkelsen på koteletterne og grillens temperatur. Mine koteletter vejede ca 125 g stykket.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spicy kyllinge-rispilaf med mangomayo i salatwraps