Ovnbagt hokkaido fyldt med rispilaf med and, figner, nødder, rødder og karameliserede løg - Stop spild af mad

Krydderurtesild

sild re re nyMarinerede sild i cremefraiche 38% rørt med masser af friske krydderurter, løg og hvidløg – ikke så meget hokus pokus, men for dælen de smager godt. En oplagt idé til julefrokostbordet.

Opskrift:

  • 250 g marinerede sild – drænet vægt – skåret i mundrette stykker
  • 5 dl cremefraiche 38%
  • 1 løg – finthakket
  • 1-2 fed hvidløg – presset
  • 1 stort bundt purløg – fint klippet
  • 1 stort bundt dild med stilke – fint snittet
  • 1 god håndfuld persille – hakket
  • 2-4 spsk sildelage
  • Salt og peber

 

Rør en dressing af cremefraiche, løg, hvidløg, purløg, dild, persille, sildelage, salt og peber. Vend silden i dressingen og lad den trække en halv times tid på køl. Juster smagen med eventuelt mere sildelage, salt og peber. Server med groft rugbrød, øl og snaps.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ovnbagt hokkaido fyldt med rispilaf med and, figner, nødder, rødder og karameliserede løg - Stop spild af mad