Flødeost med rom, rosiner og valnødder

Oste-bacon-bombe med bagt peberfrugt og chili

bacon reJeg har leget med ost i dag og det er der kommet en laber flødeost med rom, rosiner og valnødder og så denne lækre oste-bacon-bombe med bagt peberfrugt ud af. Den første sød og dessert-agtig og denne salt, krydret og med tydeligere ostesmag, men begge virkelig velsmagende og dejlig syndige.

bacon3 reOpskrift:

  • 1 rød, gul eller orange peberfrugt
  • 10 skiver bacon
  • 200 g flødeost
  • 100 g ekstra-lagret cheddar
  • 2 spsk revet løg
  • ½-1 tsk chiliflager
  • Salt og peber

 

Bag peberfrugten i ovnen ved 225 grader, indtil skindet er næsten helt sort og boblet op. I mellemtiden steg baconen godt sprød på en pande og læg det til side på fedtsugende papir.

Riv cheddar-osten og bland den med flødeosten, løg og chiliflager. Læg den færdigbagte peberfrugt i en frysepose, bind knude på posen og lad peberfrugten køle af 5-10 minutter i køleskab.

Træk skindet af peberfrugten og kassér det. Hak “kødet” fint. Bland det i ostemassen og smag til med salt og peber (husk at baconen også er salt). Lad ostemassen køle af mindst en time i køleskab.

Knus eller hak den færdigstegte bacon i små stykker. Form den kolde ostemasse til en kugle og rul den i bacon, så overfladen er helt dækket. Server med sprøde kiks.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flødeost med rom, rosiner og valnødder