Boeuf sauté Stroganoff à la Persille

Spinatfarserede rødspætteruller i cremet krydderurtesovs

grøn med service reDagens fiskeret både smager fantastisk og ser skøn ud, hvis jeg da selv skal sige det. Man kan da næsten ikke undgå at komme i forårshumør af sådan en omgang med fine små rødspættefileter, frisk spinat, citron og masser af friske krydderurter.

Opskrift:

  • 16 små rødspættefileter – 550-600 g
  • 1 stor håndfuld frisk spinat
  • 1 dl + 4 dl piskefløde
  • Revet skal af ½ + ½ citron + saft af ca ½ citron
  • Salt og peber
  • 1 fiskbouillonterning – smuldret
  • 1 bundt dild
  • 1 bundt persille
  • 1 håndfuld basilikumblade

 

Blend 4 af fiskefileterne med spinat, 1 dl piskefløde, revet skal af ½ citron, salt og peber til en fin fars. Fordel farsen på de resterende 12 fiskefileter og rul dem om farsen. Læg fiskerullerne i et ovnfast fad.

Bring de resterede 4 dl piskefløde i kog i en lille gryde sammen med smuldret fiskebouillonterning og lad det koge lidt ind. Tilsæt revet skal af ½ citron, dild, persille og basilikumblade og blend det jævnt med en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og peber og hæld flødeblandingen over fiskerullerne.

Sæt fadet i en forvarmet ovn på 200 grader i ca 12 minutter. Server med kogte kartofler og dampede slikærter.

grøn tæt re

2 kommentarer

  • Pia Olesen

    Det ser helt vild lækker ud og skal helt sikkert prøves. 🙂 Men jeg er ikke vild med dild. Hvad kan bruges i stedet for.?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Persille

      Tak 🙂 Hvis du ikke kan lide dild, så undlad dilden og tag blot lidt mere persille og basilikum i. Jeg er sikker på at det nok skal smage godt på den måde 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boeuf sauté Stroganoff à la Persille