Lun salat med bagt blomkål og chorizo, samt gedeostecreme

Pasta med genvejs-tomatsovs

Pasta med en tomatsovs, der har simret i timevis er en gudespise, men det er ikke altid at tiden er til at give den som ægte italiensk mama og så må man jo ty til lidt snyderi. Her får du min opskrift på genvejs-tomatsovs, som godt kan snyde de fleste. Genvejs-tomatsovs:

  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 løg – skåret i kvarte
  • 3-4 fed hvidløg
  • 0,5 dl olivenolie
  • 2-3 piri piri chilier
  • 1 stor dåse koncentreret tomatpuré
  • 200 g godt modne cherrytomater – gerne i forskellige farver og former.
  • 1 spsk herbes de Provence
  • 2 laurbærblade
  • 1 grøntsagsbouillonterning – smuldret
  • 1 tsk sukker
  • Salt og peber

 

Kom de flåede tomater, løg og hvidløg i en blender og kør det jævnt.

Varm olien i en gryde og kom chilierne hele med. Tilsæt tomatpuré og lad det stege i olien et par minutter.

Kom de friske cherrytomater, herbes de Provence, laurbærblade, bouillonterning og sukker i sovsen og lad den simre en halv times tid.

Mas cherrytomaterne lidt med grydeskeen, efterhånden som de bliver bløde. Tag chilierne op, når du synes at de har afgivet nok smag. Smag til med salt og peber.

Endvidere:

  • Pasta kogt efter anvisning på pakken
  • Friskrevet parmesan

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lun salat med bagt blomkål og chorizo, samt gedeostecreme