Kartoffel-med-mere-salat

Skinkesalat med rød peber – Stop spild af mad

Jeg havde en rest “familieskinke” til overs fra middagen i går. Den og en halv lidt træt rød peber blev tryllet om til denne lækre skinkesalat. Som altid når det drejer sig et stop-spild-af-mad-indlæg, så skal opskriften ses som vejledende og til inspiration.

Skinkesalat:

  • Ca 10 cm “familieskinke” – skåret i grove tern
  • 1 rødløg – skåret i kvarte
  • ½ rød peber – skåret i et par stykker
  • 1 knips chiliflager
  • Ca 6 spsk mayonnaise af god kvalitet
  • Salt og peber

 

Kom skinke, rødløg, peberfrugt og chiliflager i en foodprocessor og kør det til smulder. Saml skinkeblandingen med mayonnaise og smag til med salt og rigeligt peber.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kartoffel-med-mere-salat