Kyllingebryster i laber flødesovs med bacon, chili og cheddar
Søndagens middag udmærker sig ikke ved at være til den magre side eller ved at være proppet med grove grøntsager og fuldkorn. Næ, derimod så flyder den med både fløde, bacon og fuldfed ost, men det skal der da da også være plads til indimellem. Så længe at det ikke sker hver dag, så vil jeg faktisk gå så langt at påstå, at det er sundt - omend ikke for andet, så for sjælen.
Kyllingebryster i flødesovs:
- 4 kyllingebryster - ca 500 g
- 100 g bacon - i tern
- Salt og peber
- 1 spsk paprika
- 2 porrer - skåret i ringe
- 4 fed hvidløg - finthakket
- 1 tsk Sambal oelek - eller anden ikke sød chilisovs
- 1 spsk herbes de Provence
- 5 dl fløde
- 1 hønsebouillonterning - smuldret
- Ca 150 g cheddar - revet
- 1 rød peber - skåret i ringe