Sandwich med lufttørret skinke, mozzarella og ærtepesto


- 4 håndfulde ærter - næsten optøet fra frost
- 2 håndfulde solsikkefrø
- 1 fed hvidløg - groft hakket
- 1 håndfuld persille - brug også gerne de fineste af stilkene
- Ca 6 spsk olivenolie
- 50 g parmesanost - groft revet
- Saft af ca 1 citron
- Salt og peber
- 1 lille knips chiliflager
Kør ærter, solsikkefrø, hvidløg og persille nogenlunde jævnt i en foodprocessor eller med stavblenderen. Tilsæt olie lidt efter lidt, indtil en passende konsistens opnås. Rør osten i ærtemassen med en ske, så osten bevarer noget af sin struktur. Smag til med citronsaft, salt, peber og chiliflager (rør stadig i med ske).
Endvidere:
- 1 semibagt ciabattabrød - bagt efter anvisning på pakken og delt på langs
- Ca 200 g lufttørret skinke - jeg brugte schwarzwald skinke
- 2 friske mozzarellaoste à 125 g - skåret i skiver
- 2 tomater - skåret i skiver
- 2 håndfulde rucola
