Fynsk burger - med grønkål og rygeostecreme


- 500 g hakket svinekød ca 10% fedt
- 2 spsk grov sennep
- Salt og peber
- 2 tomater - skåret i skiver
- 1 lille løg - skåret i ringe
- 2-3 syltede agurker - skåret i skiver
- 8 radiser - skåret i skiver
- 4 små håndfulde hakket grønkål
- 1 portion rygeostecreme - se opskrift længere nede på siden
- 4 burgerboller - varmet efter anvisning på pakken
Bland sennep og kød sammen og form 4 bøffer. Krydr med salt og peber og steg bøfferne netop gennemstegte på en (grill)pande. Fordel de færdigstegte bøffer, grøntsagerne og rygeostecremen i de lune boller og server.
Rygeostecreme:
- 175 g rygeost
- Ca 150 g mayonnaise af lødig karakter uden E-numre og underlige ingredienser - gerne hjemmelavet
- ½ lille løg - meget fint hakket
- 2 syltede agurker - meget fint hakket
- Salt og peber