Butterdej-indbagt hvilling med bønnesalat
Jeg var ikke så voldsomt sulten her til aften, men jeg havde en hvillingefilet i køleskabet, som skulle spises i dag. Sovs og lartofler blev lagt på hylden (for i dag) og et lidt lettere måltid blev fremtryllet af fisken, købe-butterdej og en lækker, men enkel bønnesalat. Kan du ikke skaffe hvilling, så byt bare til torsk, sej eller anden hvid mager fisk.
Butterdej-indbagt hvilling:
- 1 hvillingfilet à ca 300 g - delt i 4 stykker
- Salt og peber
- 125 g flødeost med peber
- 4 spsk cremefraiche 18%
- 1 bundt purløg - fintsnittet - tag lidt fra til pynt
- 1 lille rødløg - meget fint hakket
- Revet skal af 1 citron
- 1 fed hvidløg - presset
- 4 plader butterdej
- 150 g friske bønner - nippede
- 1 lille rødløg - halveret og skåret i tynde skiver
- 1 lille rød peber - skåret i tynde strimler
- 100 g feta - let smuldret
- 2 spsk hvidvinseddike
- 1 tsk dijonsennep
- 1 fed hvidløg - presset
- 2 spsk olivenolie
- Salt og peber