Lækker sandwich med en rest oksebov, genvejs-dijonnaise og lyn-lynsyltede rødløg - Stop spild af mad

Jeg havde en del til overs fra i går, hvor vi fik oksebov i stegeso med østershatte og peber-flødeost. Kødet blev trylllet om til i dags lynhurtig aftensmad i dag i form af  til to labre sandwiches. Planen er at tilbehøret - kartofler, østerhatte og sovs skal ende som suppe i morgen. Hvis du ikke lige har oksebov fra stegeso liggende, så bare byt det ud med f.eks en rest steg af en art, et skive farsbrød eller måske en hakkebøf.Genvejs-dijonnaise:
  • 4 spsk god mayonnaise uden E-numre og uvedkommende ingredienser
  • 4 tsk dijonsennep
  • Salt og peber
  Rør alle ingredienser sammen. Lyn-lynsyltede rødløg:
  • 2 rødløg - skåret i meget tynde ringe
  • Ca 2 dl eddike
  • 2-3 tsk sukker
  • Salt og peber
  Kom alle ingredienser i et glas. Sæt glasset i mikro'en i 2 minutter. Tag glasset ud, rør rundt og sæt på køl indtil servering. Endvidere:
  • 2 håndfulde "plukket" oksebov - alternativt andet kød - Jeg lunede mit kød i mikro'en
  • 2 boller - alternativt 4 skiver hvedebrød
  • En passende mængde salatblade