Spicy andesandwich med syrlig salat af fennikel, spidskål og gulerod, samt chili/hvidløgs-mayo
Jeg spiser en del andelår for tiden. De koster næsten intet og så smager de jo godt. Dog gider jeg ikke spise dem som "julemad" hver gang, men nyder at sende lårene i retning af alverdens verdenshjørner. I dag får du opskriften på en virkelig lækker sandwich med andelår inspireret af både det vietnamesiske og det indonesiske køkken, men nok mest mit eget.
Spicy andelår:
- 2 andelår à ca 200g
- 3 spk kethap manis
- 3 spsk sød/stærk chilisovs
- ½-1 tsk chilipulver
- Salt
- 5 spsk god mayonnaise uden E-numre og anet bras
- 5 spsk sød/stærk chilisovs
- 1 fed hvidløg - presset
- Salt og peber
- 3-4 håndfulde fintsnittet spidskål
- ½ fennikel - fintsnittet
- 2 små gulerødder - skåret i meget tynde skiver
- Saft af 1 lime
- Salt og peber
- 1 flutes à ca 150 g