Kyllingekebab med, frisk grønt, syltede rødløg og rød peber-dressing
Jeg elsker kebab under alle former - og det står da også på menuen ret så ofte. Alt kan laves til kebab - okse, lam, gris, kylling, and,"vegetarbøffer", kalkun, kalv, fisk, you name it. Dagens kebab er en lækker sag med kyllingefilet, friske grøntsager, syltede rødløg og en spicy dressing med rød peberfrugt.
Kyllingekebab:
- 500 g kyllingeinderfilet
- 1 spsk paprika
- 2 tsk stødt ingefær
- 2 tsk stødt koriander
- 2 tsk kanel
- 1 tsk chiliflager
- Salt og peber
- 4-5 spsk olivenolie
- 2 rødløg - skåret i ringe
- Lagereddike
- 2-3 tsk sukker
- 1 tsk dildspidser
- Salt og peber
- 3 dl tyrkisk yoghurt
- 3 spsk god mayonnaise
- 3 spsk citronsaft
- 3 spsk ketchup
- 1 spsk paprika
- ½ tsk sambal oelek
- Salt og peber
- 1 lille rød peber - skåret i små tern
- Salat - revet i mindre stykker
- Tomater - forskellige farver og former
- Agurk - skåret i små tern
- Eventuelt 1 citron - skåret i både
- 3-4 pitabrød - varmet som angivet på pakken