Burger af svinekød med mangosalsa og chilimayo
Denne burger sender tankerne lidt i retning af Caribien, sol og sommer. Skal jeg sige det selv, så smager den eddergodt og er nem at lave, så mine varmeste anbefalinger. Begynd med chilimayo'en, så den kan nå at trække lidt.
Chilimayo:
- 4 spsk god mayonnaise uden E-numre og andet skidt
- 2-3 spsk cremefraiche
- ½-1 tsk sambal oelek
- Salt og peber
- Ca 450 g hakket svinekød - jeg brugte med 10% fedt
- 1 spsk røget paprika
- Salt og peber
- Olie ti stegning
- 1 mango - skåret i små tern
- 1 lille rødløg - fint hakket
- ½ snackpeber - skåret i små tern
- 3 spsk hakket persille, mynte eller koriander - efter præference
- Saft af ½ lime
- 2-3 (burger)boller - varmet
- 2-3 store salatblade