Brioche-hamburger med trøffelmayo og vagtelspejlæg
Jeg elsker burgers og jeg har da også en hel del forskellige burgeropskrifter på på bloggen efterhånden. I går fik vi en ret luksuriøs udgave af hamburgers med hjemmebagte briocher, bøf af hakket gris, lidt grønt, trøffelmayo og vagtelspejlæg. Gider du ikke bage selv, så kan du naturligvis købe færdigbagte briocher. Du kan også bruge almindelig hamburgerboller, men så forsvinder lidt af det luksuriøse.
Opskrift:
- 500 g hakket svinekød ca 12% fedt
- Salt og peber
- Lidt olie til stegning
- 2-3 tomater - skåret i tynde skiver
- 2 salatløg - skåret i ringe
- 6 romaine-salatblade
- 1 portion trøffelmayo - se opskrift længere nede på siden
- 6 briocher - på størrelse med hamburgerboller
- 12 vagtelæg
- 1 æg
- 1,7 dl smagsneutral olie - jeg brugte solsikkeolie
- 1 spsk dijonsennep
- 2 sorte trøfler i saltlage (ca 25 g) - drænet
- Saft af ca ½ lille citron
- Salt og peber