Mine karrysild

karrysild

Jeg er lige nu ved at afsløre en velbevaret hemmelighed - nemlig opskriften på mine karrysild. Det er tradition og nærmest et krav at jeg medbringer dem til jule- og påskefrokoster, men de er i al beskedenhed også ret gode. Idag skal jeg til påskefrokost hos en god ven og jeg skal selvfølgelig have mine karrysild med.

Opskrift:

  • 400 g marineret sild i passende bidder
  • 1 æble i små tern
  • 4 syltede asier i små tern
  • 1 løg - finthakket
  • 3 spsk Bombay karry
  • 4-5 spsk sildelage
  • Salt og peber
  • 200 g cremefraiche
  • 100 g piskefløde pisket til flødeskum
  • 4 æg - hårdkogte
 

Rør alle ingredienser sammen til en karrydressing - undtager sild, æg og flødeskum. Vend forsigt flødeskummet i karrydressingen. Tilsæt sildebidderne. Smag evt til med mere salt, peber og lage fra silden. Pynt med hårdkogte æg i kvarte og evt. halve cocktailtomater og karse.