Herbes de Méditerranée

herbesJeg laver min egen blanding af forskellige krydderurter fra Middelhavslandene. Jeg bruger den i "sydlandsk" inspirerede retter, hvor det ikke specifikt er fransk, italiensk, græsk osv, men bare skal smage af "ferie ved Middelhavet".

Udover at den smager skønt, så er det også meget nemmere i hverdagen blot at tage en spsk af en enkelt krydderblanding end at skulle rode med og lede efter 7 forskellige krukker og små poser og have elastikker af og på.

Opskrift:

  • 2 spsk timian
  • 2 spsk basilikum
  • 2 spsk rosmarin
  • 2 spsk oregano
  • 2 spsk merian
  • 1 spsk salvie
  • 1 spsk sar
  • 1 spsk løvstikke
  • 1 spsk estragon
  • 1 spsk anisfrø
  • 1 spsk fennikelfrø
  • 1 spsk lavendel
 

Bland alle ingredienser sammen og hæld blandingen i et glas med tætsluttende låg - bum!