Gryderet med okseinderlår og grøntsager

gryderet reJeg købte 4 små bøffer af okseinderlår for 20 kroner idag. Det var sidste anvendelsesdag idag og jeg havde ikke plads i fryseren. Jeg fik bøf igår, så de blev skåret i strimler til en hurtig lavet gryderet.

gryderet-pandenyOpskrift:

  • 400 g okseinderlår i strimler
  • 4 skiver bacon - i mindre stykker
  • 5 forårsløg - snittet - den hvide og grønne del for sig
  • 1 stor gulerod - skåret i stave
  • ½ broccoli - i små buketter
  • 2 fed hvidløg - finthakket
  • 1½ tsk tørret basilikum
  • 1 tsk tørret salvie
  • 1 tsk tørret sar
  • 1 knips chiliflager
  • Salt og peber
  • 1 fond du chef med grøntsager - eller 1 smuldret grøntsagsbouillonterning
  • 4 dl madlavningsfløde
  • 1 lille rød peber - i strimler
 

Brun baconstykkerne let i en dyb pande. Kom kødet på og brun det hurtigt i det afsmeltede baconfedt. Tilsæt den hvide del af forårsløgene, gulerødderne, broccoli, hvidløg, basilikum, salvie, sar, chiliflager, salt og peber og steg det med i 2 minutter.

Hæld madlavningsfløde og bouillon på og lad det simre et par minutter. Tilsæt rød peber og den grønne del af forårsløgene og lad retten simre endnu 2 minutter. Smag til med salt og peber, og server med kogte kartofler, ris eller bulgur.