Tacos med marinerede skinkeschnitzler og avokado/ananas-salat

tacogris2Hvis man ikke er tilhænger af for meget panering til hverdag, så kan skinkeschnitler altså godt gå hen og være en lidt kønsløs og tør affære, men det kan en spicy marinade med citrus heldigvis modvirke - krydderier for smagen og citrus for at mørne.

Marinerede skinkeschnitzler:

  • 500 g skinkeschnitzler
  • Saft af 1½ lime
  • 2 spsk mexicansk krydderi 
  • 2 fed hvidløg - presset
  • Salt og peber
  • Lidt olie til at stege i
 

Kom limesaft, mexicansk krydderi, hvidløg, salt og peber i en frysepose og bland det godt sammen. Læg kødet i posen og sørg for at fordele marinaden godt udover kødet. Bind knude på og læg posen i køleskab. Lad kødet trække mindst 1 time. Lav salaten i mellemtiden.

Steg skinkeschnitzlerne i lidt olie på en meget varm pande i ca 2 minutter på hver side. Lad dem hvile, imens du vasker panden af og skær dem så i skiver.

avo-e1435970682950 nyAvokado/ananas-salat:

  • 2 avokados - skåret i mindre tern
  • Saft af ½ lime
  • 1 mini romainesalathoved - plukket i mindre stykker
  • ½ ananas - skåret i mindre tern
  • 1 rødløg - halveret og skåret i tynde både
  • 1-2 friske røde chili - skåret i tynde ringe oven
 

 Vend avokados med limesaft og arranger alle ingredienser til salaten fint på et fad.

Endvidere:

  • Tacoskaller
  • Cheasyfraiche
  • Evt. syltede jalapeños
 

Lad den enkelte"bygge" sine tacos ved bordet med salaten, kød, en klat cheasyfraiche og eventuelt ekstra chili.