Rødfisk med bananas-salsa.

rød-e1435969406374 nyMenuen i dag stod på pandestegt rødfiskefilet med kokos-ris og salsa af banan, ananas, rød peber, rød chili, forårsløg, limesaft, kokosflager og persille (havde jeg haft koriander, så havde jeg brugt det). Kokosflagerne er nemme at lave med kartoffelskælleren.

Fiskene marinerede jeg en en lille time i min egen garam masala, madraskarry, limesaft og S&P, inden de kom på panden i lidt olie. Jeg giver virkelig ikke fisk ret lang tid, der findes uendelig meget mere overstegt end understegt fisk i Danmark

 

Kokosris er blot brune ris kogt i ca 45 minutter med koskosmælk, vand, 1 nips salt og evt. krydderier -  f.eks kardemomme, muskat, karry, kaffir limeblade eller nelliker.

  • 1 del brune ris
  • 1 del vand
  • 1 del kokosmælk