Pasta med svampesovs og kødboller alla Salsiccia

Ovnbagt laks med tomatsmør

laIdag stod den på en ultra nem og hurtig lakseret med kogte kartofler og grøntsager. Selvom sovsen er smørbaseret, så går det nok endda også på en hverdag, da man ikke spiser den i store mængder.

Laks i tomatsmørOpskrift:

  • 2 stykker laks i portionsstørrelse
  • Salt og peber
  • 50 g blødt smør
  • 2-3 spsk hakkede soltørrede tomater
  • Saft af en kvart citron
  • 1 fed hvidløg – presset
  • Lidt hakket persille

 

Læg laksen i et ovnfastfad og krydr den med salt og peber. Lad laksen trække, imens du skræller kartofler og ordner grøntsager.

Blend smør, soltørret tomat, citronsaft og hvidløg med en stavblender til en jævn masse og smag til med salt og peber. Fordel tomatsmørret på laksestykkerne og bag laksen 10 minutter i en forvarmet ovn på 250 grader.

Drys lidt persille udover retten og server.

Endvidere:

  • Kogte kartofler
  • Kogte/dampede grøntsager – f.eks gulerødder og broccoli
  • Eventuelt ekstra citron og persilledrys

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta med svampesovs og kødboller alla Salsiccia