Sandwich med stegt kalkunbryst, krydderurtesalat, frisk mango og karry/chutney-mayo

Ostegratinerede svampebrød

sva22 nyJeg gik lige i 70’er-mode og tryllede en pakke lidt trætte champignons og to store tørre kuvertflutes om til lækker brunch-ting til min ældste og mig selv – nemlig ostegratineret svampebrød. De fik dog lige et lidt mere nutidigt præg med tern af soltørret tomat, som vist ikke var opfundet på vores breddegrader endnu og en lidt mere gavmild krydring end dengang i 70’erne. Uanset så smagte de rigtig godt og kunne sammen med en salat sagtens udgøre en let frokost.

Opskrift:

  • 250 g champignons
  • Salt og peber
  • 1  stor spsk blandede friske krydderurter – jeg brugte rosmarin, timian og oregano
  • 2 spsk tern af soltørret tomat + det olie der naturligt hænger ved
  • 1 knips chiliflager
  • 1 stort fed hvidløg – presset
  • 2 store kuvertflutes – eller lignende
  • 4 store skiver ost af danbotypen – eller anden ost med god smelteevne
  • 1 knips paprika

 

Ordn svampene og skær dem i skiver. Brun dem på en tør pande og krydr med salt og peber. Tilsæt krydderurter, soltørret tomat + olie, chiliflager og hvidløg og lad det stege endnu et par minutter.

Del brødene, fordel svampefyldet herpå og læg en skive ost på hver. Drys med lidt paprika og bag brødene omkring 5 minutter i en forvarmet ovn på 200 grader indtil osten er smeltet og let gylden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandwich med stegt kalkunbryst, krydderurtesalat, frisk mango og karry/chutney-mayo