Kylling alá koteletter i fad

Æblelommer med karamelsovs og vanilleis.

 

Middagen til aften bestod af resterne af fødselsdags-osso buco’en fra igår og som med det meste simremad, så var den endnu bedre på andendagen. Det lykkedes os at spise alt kødet, men der var en hel del af den gode sovs, snask og grøntsager tilbage. Det nænnede jeg ikke at smide ud, så nu er det røget i fryseren, og så må det genopstå som et eller andet på et senere tidspunkt.

mms_20140118

Men nu er det jo min fødselsdag idag –  og i den anledning lavede min yngste æblelommer af butterdej og æbler. Hertil en rigtig lækker og syndig karamelsovs og en god “købe-is”. Jeg laver sjældent desserter eller bager kager, men så er det skønt med en anden i familien, der dygtig til den slags.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling alá koteletter i fad