"Mexicansk krydderi"

Kylling på mexicansk

mexikylling

Jeg tog 3 store hele kyllingelår ude af fryseren igår og min yngste havde efterladt en halv dåse sorte bønner i køleskabet og da jeg også havde et par majskolber – ja, så var det jo oplagt at lave “noget mexicansk”.

Et par timer før kyllingen skulle i ovnen, skar jeg et par 2-3 dybe ridser i hver kyllingelår, dryppede dem med en anelse olie og gned dem med ca 3 spsk af min “mexicanske” krydderblanding og 3 fed presset hvidløg. Inden de skulle i ovnen, pressede jeg en halv lime og dryssede et par knips salt udover dem. Jeg gav dem ca 55 minutter på 200 grader.

Du kan se her, hvordan jeg laver min “mexicanske krydderblandning”.

mexicansk salat

Dagens salat bestod af grøn peber, tomat, rødløg, hjertesalat, bredbladet persille, grillede majs, tern af cheddarost, samt de sorte bønner, som jeg lige havde vendt med et fed hvidløg, lidt mexicansk krydderi, salt og peber, Majskolberne griller jeg blot på en grillpande.

avokadodressing

Avokadodressing:

 

Rør hele herligheden sammen – evt. med en stavblender.

brød

Endelig serverede jeg pitabrød i kvarte, penslet med lidt olie og krydret med salt og herbes de Provence.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Mexicansk krydderi"