Pandestegt havørred med urtehollandaise

Sandwich med grillet grønt, hummus og grillost med chili

sandwich reJeg var så heldig at få en pakke med forskellige produkter fra Taverna, blandt andet deres nye grillost med chili, som jeg ikke havde prøvet tidligere. Det er en ost af halloumi-typen, men det må man jo ikke kalde den, hvis den ikke er lavet på Cypern, ligesom man heller ikke må kalde feta for feta, hvis det ikke er produceret i Grækenland, men uanset så smagte grill osten altså af halloumi med et strejf af chili.

Jeg valgte at servere den i en sandwich sammen med hummus og grillede grøntsager. Det smagte altså virkelig godt sammen og er et fint bud på en vegetarisk middag – det er jo som sædvanligt meatless monday her i huset.

Opskrift:

  • 1 semibagt ciabattabrød fra f.eks Netto
  • 1 pakke Taverna grillost med chili – skåret i 7-8 skiver
  • 1 portion hummus
  • 1 squash –  i tynde skiver på langs
  • 1 aubergine – i tynde skiver
  • 1 rød peber – i brede strimler
  • 1 stort løg – i både
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk herbes de Provence
  • Salt og peber
  • 1 lille hoved romainesalat
  • 6-7 cocktailtomater – i både

 

hum re

Bland olie, herbes de provence, salt og peber til en marinade og vend squash, aubergine, rød peber og løg i denne. Steg grøntsagerne på en grillpande eller rigtig grill. Squash og aubergine skal være bløde, men den røde peber og løget må stadig gerne have lidt bid.

grønt-stegt re

Del ciabattabrødet i 2-3 stykker alt efter, hvor mange sandwich du ønsker og del stykkerne i over og under. Bag stykkerne i ovnen med skærefladen opad. Grill osten ca 2 minutter på hver side på en grillpande eller en rigtig grill.

haloumi

Lad den enkelte samle sin egen sandwich ved bordet af det lune brød, osten, grøntsagerne og hummus’en. Byd evt. oliven til.

PS: Indlægget er sponsoreret af Taverna, men de viste opskrifter og holdningen til deres produkter er mine egne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandestegt havørred med urtehollandaise