Pasta med champignons à la créme, parmesan, langtidsbagte tomater og andet godt

Hvidløgsost med smag

hvidløgsost2Synes du også at de fleste hvidløgsoste smager for lidt af hvidløg, så gør som mig og rør dem selv. Det tager 2½ minut og smager 100 gange bedre end de færdigkøbte.

hvidløgost tætOpskrift:

  • 400 g flødeost – jeg brugte Philadelphia
  • 3 spsk finthakket persille
  • 3 spsk ultra finthakkede dildstilke – jeg kasserer lige de yderste tørre ender
  • 5 fed hvidløg – presset
  • Salt og peber

 

Rør flødeost med persille, dild og hvidløg. Smag til med salt og peber. Lad osten trække på køl en times tid.

Server med godt brød, smør det på stykker af bladselleri, kom en klat i suppen eller i en bagt kartoffel etc.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta med champignons à la créme, parmesan, langtidsbagte tomater og andet godt