Ovnbagt laks med porre, kapers, estragon og fløde
Jeg er ikke gravid eller har på anden måde fået vild trang til estragon. Jeg kunne blot kun få kæmpebundter, da jeg købte estragon forleden dag og da vi jo er imod madspild. Ja, så må du altså finde dig i 2 opskrifter med frisk estragon i rap – en med kylling forleden dag og her en med laks. Vi spiste ris til retten i dag, men kogte kartofler ville også have smagt dejligt til.
Ovnbagt laks med porre, kapers, estragon og fløde:
- Ca 500 g fersk laks – delt i 3-4 stykker
- Salt og peber
- 3-4 porrer – soigneret
- 1-2 spsk smør
- 1 fed hvidløg – presset
- 1 knivspids sambal oelek
- 5 dl fløde
- 1 grøntsagsbouillonterning – smuldret
- 60 g kapers – tag lidt fra til pynt
- Saft af ½-1 citron
- 1/4 bundt estragon – groft hakket
Hej
Retten med laks og porrer kapers estragon er super lækker.
Der står fløde er det piskefløde der skal bruges,den var vandet med fløde
Mvh Berit