Spicy yoghurt-marineret kyllingeinderfilet med naan, grønt og karrydressing

Lækker sandwich med en rest oksebov, genvejs-dijonnaise og lyn-lynsyltede rødløg – Stop spild af mad

Jeg havde en del til overs fra i går, hvor vi fik oksebov i stegeso med østershatte og peber-flødeost. Kødet blev trylllet om til i dags lynhurtig aftensmad i dag i form af  til to labre sandwiches. Planen er at tilbehøret – kartofler, østerhatte og sovs skal ende som suppe i morgen.

Hvis du ikke lige har oksebov fra stegeso liggende, så bare byt det ud med f.eks en rest steg af en art, et skive farsbrød eller måske en hakkebøf.Genvejs-dijonnaise:

  • 4 spsk god mayonnaise uden E-numre og uvedkommende ingredienser
  • 4 tsk dijonsennep
  • Salt og peber

 

Rør alle ingredienser sammen.

Lyn-lynsyltede rødløg:

  • 2 rødløg – skåret i meget tynde ringe
  • Ca 2 dl eddike
  • 2-3 tsk sukker
  • Salt og peber

 

Kom alle ingredienser i et glas. Sæt glasset i mikro’en i 2 minutter. Tag glasset ud, rør rundt og sæt på køl indtil servering.

Endvidere:

  • 2 håndfulde “plukket” oksebov – alternativt andet kød – Jeg lunede mit kød i mikro’en
  • 2 boller – alternativt 4 skiver hvedebrød
  • En passende mængde salatblade

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spicy yoghurt-marineret kyllingeinderfilet med naan, grønt og karrydressing