“Mexicansk krydderi”
Denne krydderiblanding er god til retter, som du gerne vil give et mexicansk tvist. Når du laver selve retten, tilsæt da også frisk hvidløg og salt.
Opskrift:
- 1 spsk hele spidskommen
- 1 spsk hele korianderfrø
- 1 spsk hele fennikelfrø
- 1 spsk stærke chiliflager
- 1 tsk hele sorte peberkorn
- 1 spsk oregano
- 1 spsk merian
- 1 spsk røget paprika
- Evt. 1 tsk bukkehornsfrø
Rist spidskommen, korianderfrø, fennikelfrø, chiliflager, peberkorn og evt. bukkehornsfrø på en tør pande, indtil de afgiver duft. Lad krydderierne køle af, og kværn dem i en krydderikværn eller stød dem i en morter. Bland med de øvrige krydderier. Portionen rækker til 2-3 hele kyllinger eller tilsvarende.
Ingen kommentarer endnu