Oliventapanade

Spinatpesto

pesto re

Opskrift:

  • 3 store håndefulde frisk spinat
  • 50 g frisk parmesanost i mindre stykker
  • 2 fed hvidløg
  • 25 g mandler
  • 25 g solsikkekerner
  • 1 dl olivenolie
  • 1 spsk tørret basilikum
  • Lidt salt og peber

 

Put alle ingredienser i en foodprocessor, blender eller minihakker –  undtaget salt og peber og halvdelen af olien.

Blend det hele til den konsistens du foretrækker, imens du tilsætter den resterende olie lidt efter lidt. Jeg kan godt lide at den ikke er hel fuldstændig glat, men det er jo en smagssag.

Smag til med salt og peber, men pas på osten er ret salt i forvejen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oliventapanade