Sommerfuglekylling med blommer og rosmarin

Frittata med kikærter og feta

frittata fadMeatless monday blev jo aflyst igår, da der kom en kylling i vejen, så derfor har det været vegetarisk tirsdag i stedet for. Jeg valgte at lave en nem frittata med “alt godt fra grøntsagsskuffen” og for at give den lidt mere fylde, tilsatte jeg også en dåse økologiske kikærter. Til frittataen fik vi en let salat og hjemmebagte flûtes.

FrittataOpskrift:

  • 6 ikke omsorgssvigtede æg
  • 1 dl mælk
  • Salt og peber
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 spsk olie
  • 1 dåse økologiske kikærter -drænet og skyllet
  • 3 spsk tern af soltørrede tomater
  • 5 asparges i mindre stykker
  • 3 forårsløg i mindre stykker
  • ½ rød peber i mindre stykker
  • 100 g feta i mindre stykker

 

Smør et ovnfast fad med lidt olie. Pisk æg, mælk, salt, peber og oregano sammen. Bland de øvrige ingredienser i æggemassen og hæld denne i det ovnfaste fad. Bag frittataen i ca 20 minutter på 200 grader.

salat til fritDagens salat bestående af spæde blandede salater, cherrytomat, agurk, avokado og solsikkekerner. Hertil en olie/eddike-dressing med dijonsennep og hvidløg.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerfuglekylling med blommer og rosmarin