Chicken korma

Oksekød i panang karry

okse i panang

Jeg havde en lille tilbuds-cuvette, der skulle bruges i den allernærmeste fremtid, men jeg havde ikke rigtig lyst til sovs og kartofler, så jeg valgte at skære den i tynde skiver og lynstege den sammen med grøntsager fra skuffen, kokosmælk og panang karry.

Jeg serverede fuldkornsnudler til. Helt uden at tænke sundhed, så synes jeg fuldkornsnudlerne er bedst, da de ikke bliver så nemt smattede, som almindelige nudler. Ris ville selvfølgelig også været fint til.

in the

Oksekød i panang karry:

  • 600 g afpudset cuvette skåret i tynde skiver
  • 4 fed hvidløg – fint revet
  • 1,5 tommelstort stykke ingefær – fint revet
  • 3 spsk panang karry
  • 6-7 kaffir limeblade
  • 1 gulerod i tynde stave
  • 1/3 aubergine i tern
  • 3 buketter broccoli delt i mindre buketter
  • 1 snackpeber i strimler
  • 1 håndfuld slikærter
  • 1 rød chili i tynde ringe
  • 1 dåse kokosmælk
  • 5 spsk fiskesovs
  • 1 spsk palmesukker
  • 3 forårsløg i mindre stykker
  • 1 snackpeber i strimler
  • 1 håndfuld slikærter

 

Varm en wok eller stegegryde op til den er rygende. Steg kødet ganske kort. Tilsæt panang karry, hvidløg, ingefær, gulerod, aubergine, broccoli og kaffirlimeblade og steg under omrøring 2 minutter. Tilsæt kokosmælk, fiskesovs og palmesukker og resten af grøntsagerne og lad det stege endnu 1 minut. Hæld de kogte nudler på og vend rundt. Server! Giv gerne peanuts eller cashewnødder til.

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chicken korma