Forårsruller af filodej

Korma-masala

korma

På nettet findes et utal af forskellige opskrifter på korma-masala. Nogen består af få krydderier og andre af mange. Nogle er helt milde og andre er stærke. Min udgave er stærkere, end du vil få serveret på en typisk indisk restaurant i Vesten. Idag skal jeg lave kylling korma, men f.eks lam-korma smager også skønt.

ingredienser:

  • 2 tsk spidskommenfrø
  • 1 spsk korianderfrø
  • 1 spsk fennikelfrø
  • 1 spsk piri pir chiliflager
  • 1 spsk hvid peber
  • 6 hele grøn kardemomme
  • 6 nelliker
  • 1 spsk stødt gurkemeje
  • 1 spsk paprika
  • 2 tsk stødt kanel
  • 1 laurbærblad

 

De hele krydderier ristes på tør pande, indtil de begynder at dufte – pas på de ikke bliver brændte. Stød dem sammen med laurbærbladet i en morter eller giv dem en tur i en krydderikværn. Bland gurkemeje, paprika og kanel i masala’en. Opskriften passer til ca  1200 g kylling.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsruller af filodej