Oksegryderet med rødvin og enebær

Røget laks med ægge/oliven-creme

Søndagsmiddagen var af den helt nemme slags, men ikke desto mindre virkelig velsmagende. En laksemad på godt brød er jo altid et hit, men med ægge/oliven-creme og lidt lakserogn, så skrues der ekstra op for lækkerheden.

Opskrift:

  • 300 g røget laks i skiver
  • 4 skiver godt brød
  • Evt. lidt smør til brødet
  • Et par håndfulde salat – jeg brugte feldsalat
  • 1 portion ægge/oliven-creme (se opskrift længere nede på siden)
  • 8 tsk lakserogn
  • Lidt ærteskud
  • 8 cherrytomater

 

Smør eventuelt de 4 skiver brød med lidt smør, inden først salaten og så laksen fordeles derpå. Fordel ægge/oliven-cremen på laksemadderne, og pynt med lakserogn, ærteskud og cherrytomat.

æggecremeÆgge/oliven-creme:

  • 2 æg – kogt smilende og hakket
  • 10 grønne oliven – skåret i skiver
  • 1 lille spsk dijonsennep
  • 2 spsk hakket persille
  • 3 spsk cremefraiche
  • Salt og peber

 

Rør alle ingredienser sammen, og lad cremen trække ca 15 minutter på køl.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oksegryderet med rødvin og enebær