Crostini med kyllingelever, balsamico og kapers

Flødeost med rom, rosiner og valnødder

rom reMin yndlingsis er “rom/rosin” og jeg elsker ost, så jeg har længe leget med idéen om at lave en hybrid mellem disse. I dag blev så dagen, hvor tanker blev til handling og jeg må sige at jeg ikke er skuffet over resultatet – den smager simpelthen så godt.

rom2 reOpskrift:

  • 200 g flødeost
  • 3 spsk rosiner
  • Ca ½ dl mørk rom
  • 50 g valnødder – finthakket

 

Læg rosinerne i blød i rom og lad dem trække til dagen efter. Hak rosinerne groft og bland dem i flødeosten sammen med 1 spsk af “romlagen”. Sæt osten på køl i mindst en time. Form osten til en kugle og rul den i de hakkede valnødder, så hele overfladen er dækket. Server med sprøde ostekiks.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crostini med kyllingelever, balsamico og kapers