Oste-bacon-bombe med bagt peberfrugt og chili

Taco dogs

dog re reVi spiser normalt ikke mange pølser hjemme hos os, men for tiden har jeg fryseren fuld af lækre kødfyldte pølser. Jeg kunne nemlig ikke stå for et tilbud, hvor en pakke med 5 stk var sat ned fra 60 kr til 10 kr. Hvis vi nogensinde skal få os spist igennem de mange pølser, så er jeg nødt til at tænke lidt udover pølser med brød, ketchup og sennep, så i dag stod menuen på taco dogs. Grillede pølser rullet ind i tortillas sammen med revet cheddar, guacamole og stærk salsa.

dog2 rere

Opskrift:

  • 8 gode pølser
  • 8 små tortillas
  • 4-5 avokado
  • 2 fed hvidløg – presset
  • 1 rødløg – finthakket
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • Saft af ½-1 lime
  • Salt og peber
  • Ca 150 g revet cheddar
  • 1 glas hot salsa

 

Steg pølserne gennemvarme og sprøde. I mellemtiden – mos avokadoerne let og bland dem med hvidløg, rødløg, spidskommen, limesaft, salt og peber.

Fordel osten i en stribe på midten af hver tortilla. Læg en færdigstegt pølse ovenpå osten, så en stribe guacamole og til sidst salsa. Luk tortillaerne – eventuelt med en kødnål eller tandstik og steg dem på en grillpande, indtil de har fået fine grillmærker og osten er smeltet. Server taco dogs’ne sammen med den overskydende guacamole og salsa, samt tortillachips.

gua re

4 kommentarer

  • ALICE

    Ih hvor ser det altså bare lækkert ud! Det må jeg prøve at lave en dag! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Persille

      Tak 🙂 Jeg tror ikke at du vil blive skuffet 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh hvor du frister…
    Ser sååå lækkert ud… Slurp! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Persille

      Tak Line 🙂 De smagte altså virkeligt godt og er en rar afveksling til en almindelig “hotter” 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oste-bacon-bombe med bagt peberfrugt og chili