Lasagne med rødspætte

Kylling med couscous og appelsinsalat

kylling med couscous

Appelsinerne er simpelthen SÅ gode for tiden, så det er det om at udnytte. Idag som en dejlig salat til kyllingoverlår og couscous. Kyllingen krydrede jeg med ras el hanout, piri piri chiliflager, salt og peber og stegte i ovnen i 45 minutter på 200 grader.

Til couscous’en brugte jeg:

  • 1 tsk olie
  • 2 rødløg – hakket
  • 1 løg – hakket
  • 1 fed hvidløg – finthakket
  • 3 dl fuldkorns couscous
  • 6 dl kogende vand
  • 5-6 hele allehåndefrø der har fået en på sinkadusen
  • 1 kyllingbouillonterning
  • 1 håndfuld persille – hakket
  • 1 håndfuld tørrede tranebær
  • 1 håndfuld ristede grofthakkede valnødder
  • Kernerne fra 1/2 granatæble
  • Salt og peber

 

Hæld couscous i en skål sammen med allehånde og bouilloneterningen og hæld den dobbelte mængde kogende vand over. Sørg for at bouillonterningen opløses og rør rundt. Sæt film over skålen og lad den stå ca 15 minutter og trække et lunt sted.

Rist valnødderne og brun derefter de 2 slags løg i lidt olie på pande og krydder dem med salt og peber.

Når couscous’en har absorberet alt vandet, fjernes allehåndefrøene og couscous’en blandes med de stege løg, nødderne, persillen, tranebær og granatæblekernerne. Smag til med salt og peber.

appelsinsalat

Appelsinsalat med hakket rødløg, sorte oliven, hakket persille og gedefeta

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lasagne med rødspætte