Gryderet med okseinderlår og grøntsager
Jeg købte 4 små bøffer af okseinderlår for 20 kroner idag. Det var sidste anvendelsesdag idag og jeg havde ikke plads i fryseren. Jeg fik bøf igår, så de blev skåret i strimler til en hurtig lavet gryderet.
- 400 g okseinderlår i strimler
- 4 skiver bacon – i mindre stykker
- 5 forårsløg – snittet – den hvide og grønne del for sig
- 1 stor gulerod – skåret i stave
- ½ broccoli – i små buketter
- 2 fed hvidløg – finthakket
- 1½ tsk tørret basilikum
- 1 tsk tørret salvie
- 1 tsk tørret sar
- 1 knips chiliflager
- Salt og peber
- 1 fond du chef med grøntsager – eller 1 smuldret grøntsagsbouillonterning
- 4 dl madlavningsfløde
- 1 lille rød peber – i strimler
Brun baconstykkerne let i en dyb pande. Kom kødet på og brun det hurtigt i det afsmeltede baconfedt. Tilsæt den hvide del af forårsløgene, gulerødderne, broccoli, hvidløg, basilikum, salvie, sar, chiliflager, salt og peber og steg det med i 2 minutter.
Hæld madlavningsfløde og bouillon på og lad det simre et par minutter. Tilsæt rød peber og den grønne del af forårsløgene og lad retten simre endnu 2 minutter. Smag til med salt og peber, og server med kogte kartofler, ris eller bulgur.
Ingen kommentarer endnu