Entrecôte med ovnbagte grøntsager og aïoli

Gryderet med okseinderlår og grøntsager

gryderet reJeg købte 4 små bøffer af okseinderlår for 20 kroner idag. Det var sidste anvendelsesdag idag og jeg havde ikke plads i fryseren. Jeg fik bøf igår, så de blev skåret i strimler til en hurtig lavet gryderet.

gryderet-pandenyOpskrift:

  • 400 g okseinderlår i strimler
  • 4 skiver bacon – i mindre stykker
  • 5 forårsløg – snittet – den hvide og grønne del for sig
  • 1 stor gulerod – skåret i stave
  • ½ broccoli – i små buketter
  • 2 fed hvidløg – finthakket
  • 1½ tsk tørret basilikum
  • 1 tsk tørret salvie
  • 1 tsk tørret sar
  • 1 knips chiliflager
  • Salt og peber
  • 1 fond du chef med grøntsager – eller 1 smuldret grøntsagsbouillonterning
  • 4 dl madlavningsfløde
  • 1 lille rød peber – i strimler

 

Brun baconstykkerne let i en dyb pande. Kom kødet på og brun det hurtigt i det afsmeltede baconfedt. Tilsæt den hvide del af forårsløgene, gulerødderne, broccoli, hvidløg, basilikum, salvie, sar, chiliflager, salt og peber og steg det med i 2 minutter.

Hæld madlavningsfløde og bouillon på og lad det simre et par minutter. Tilsæt rød peber og den grønne del af forårsløgene og lad retten simre endnu 2 minutter. Smag til med salt og peber, og server med kogte kartofler, ris eller bulgur.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Entrecôte med ovnbagte grøntsager og aïoli