Tacos med marinerede skinkeschnitzler og avokado/ananas-salat

Ovnbagte laksefarserede rødspættefileter med pikant sovs

fadJeg kunne ikke bestemme mig for, om vi skulle have laks eller rødspætte til middag, så jeg valgte at lave en kombination – nemlig laksefarserede rødspætter. Den pikante sovs er med løg, peberfrugt og dild, som er den samme smagssammensætning som i en populær Buko flødeost fra Arla, men med friske råvarer i stedet.

tætOpskrift:

  • 450-500 g rødspættefileter
  • 200 g laks – skåret i store tern
  • 1 spsk ajavar
  • 1 dl madlavningsfløde + 4dl madlavingsfløde
  • Salt og peber
  • 1 spsk smør
  • 1 rød peberfrugt – skåret i små tern
  • ½ rødløg – skåret i bittesmå tern
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 bundt dild

 

Læg rødspættefilterne i et ovnfast fad og krydr dem med salt og peber. Kom laks, ajvar, 1 dl madlavningsfløde, salt og peber i en foodprocessor og blend det til en homogen fars. Læg en spsk fars på hver rødspættefilet og rul rødspætterne omkring farsen.

Steg løg-ternene i smør i ca 2 minutter, uden at de tager farve. Tilsæt rød peber og steg endnu 2 minutter. Kom resten af madlavningsfløden, smuldret bouillonterning og citronsaft på og lad sovsen tykne en anelse. Smag til med salt og peber.

Hæld sovsen over fiskerullerne og sæt fadet i en forvarmet ovn på 180 grader i ca 12 minutter. Klip dilden over den færdigbagte fisk.

tallEndvidere:

  • Kogte kartofler
  • Kogte grøntsager – f.eks gulerødder og broccoli
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tacos med marinerede skinkeschnitzler og avokado/ananas-salat