Forloren hare med vildtsovs og rødbedesalat med æble og tørret abrikos

Græske muslinger

musling tæt reGræske muslinger:

  • 1,5 kg blåmuslinger
  • 1 gulerod – i bittesmå tern
  • 1 stilk bladselleri – i bittesmå tern
  • 1 løg – finthakket
  • 3 fed hvidløg – finthakket
  • 1+1 dusk frisk timian – eventuelt hakket
  • 1 tsk tørret oregano
  • Peber
  • 1 stort knips chiliflager
  • 2,5 dl tør hvidvin
  • 1 dåse cherrytomater
  • Eventuelt salt
  • 100 g feta – smuldret
  • 1 lille håndfuld hakket persille

 

Skyl og skrub muslingerne godt med en stiv børste eller grov svamp. Kasser ødelagte muslinger og de muslinger, som ikke lukker sig ved et let bank mod køkkenbordet

I en stor gryde – steg gulerod, bladselleri, løg, hvidløg, den ene dusk timian, oregano, peber og chiliflager et par minutter i olivenolie uden at det tager farve. Tilsæt hvidvin og lad det koge op, inden cherrytomaterne også tilsættes. Lad det koge 3-4 minutter uden låg.

Tilsæt muslingerne, læg straks låg på og lad dem dampe i 3-4 minutter. Smag suppen til med salt og drys med feta, persille og det sidste timian. Server straks sammen med godt brød. Kasser de muslinger, der ikke har åbnet sig.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forloren hare med vildtsovs og rødbedesalat med æble og tørret abrikos